Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Η φασιστική αριστερά

Ίσως ο τίτλος του σχετικού αρθρου να φαντάζει ουτοπικός ή ακόμη και παρανοικός. Στην συνέχεια του άρθρου ίσως φανεί λογικός και ίσως το νόημα είναι κάπως διαφορετικό.
Ο λόγος για το καπιταλοαριστερό κόμμα της Κύπρου το οποίο με τον αλαζωνικό του τρόπο συνεχίζει να πατά επι πτωμάτων , να ξεχνά ανοιχτά πλέον και να αμφοισβητά την Ελληνικότητα της Κύπρου μας, να υπερασπίζεται δήθεν τον κουμμουνισμό ενώ έμμεσα ο ηγέτης του να είναι ένας καπιταλιστής αφωσιομένος στα κεφάλαια και στον οπισθοδρομικό μαντρισμό.
Ο άνθρωπος που βγαίνει και κατηγορεί φασίστες τους ανθρώπους που κάνουν την σημερινή Εθνική Αντίσταση η οποία είναι πιο δύσκολη στις μέρες μας. Αυτήν την αντίσταση που ακόμη και αριστεροί ήρωες του Έθνους που με κίνδυνο την ίδια τους την ζωη έκαναν το ’40 ενάτνια στον φασίστα Χιτλερ. Υπήρχαν αριστεροί ήρωες του ΄Έθνους που αγωνίστηκαν για να αποκατασταθεί η σημαία του Έθνους στον Παρθενώνα.
Φασίστες ε; Τι έκαναν ; διέπραξαν κάτι το φασιστικό; Ακόμα και κάποιοι απο τον “ίδιο χώρο” που είναι φασίστες έκαναν κάτι το φασιστικό; Aν ναι μεμονομένα (χωρίς να δικαιολογώ τίποτα και κανέναν).
Μιλάει για φασισμό ο αρχιφασίστας ψευδοκουμμουνιστής ο οποίος κανονίζει τους δικούς του, τα δικά του παιδιά να βολεύονται στο στράτευμα. Αυτό ισχύει ιδίως για τα δύο μεγάλα κόμματα. Υπηρετώ στην Ε.Φ. την δεδομένη στιγμή και γνωρίζω αρκετά άτομα που ξέρουν βουλευτές και “κανονίζουν” τον εαυτό τους και μόνον. Και Ερωτώ: Γιατί; Γιατί λίγοι να βολεύονται και οι υπόλοιποι όχι; Αυτή είναι η κοινωνική ισότητα που διαλαλείτε επι καθημερινής βάσεως τα ΜΜΕ; Ωραία είναι η ισότητα όποτε μας βολεύει!
Το φασιστικό του κόμμα συνεχίζει το έργο του με νοθεία προσωπικών στοιχείων μαθητών και στρατιωτών. Έχοντας στο αρχείο του (όπως και τα περισσότερα κόμματα) όλα τα στοιχεία μας, μας έστειλε και γράμμα ο καπιτάλας θέλωντας να πάρει την ψήφο μας για την οποία τοσο καίγεται, δίνει τα πάντα γι’ αυτήν. Ποιόν ρώτησε αν θέλει να έχει τα προσωπικά στοιχεία του καθ’ ενός ο φασίστας αυτοεπικαλούμενος αριστερός; Μήπως είναι ένας φασιστικός τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει ψήφους απο το λαικό σύνολο; Εμένα προσωπικά με πήραν και τηλέφωνο χωρίς να δώσω στοιχεία μου σ’ αυτος και μάλιστα ήξεραν και που σκεφτόμουν να σπουδάσω(!!). Τι προβληματικοί και αξιολύπητοι άνθρωποι Ή μήπως έγω είμαι ο προβληματικός; Ή μήπως η απόσπαση στοιχείων πολίτη της Κ.Δ. χωρίς την γνώση του δεν αποτελεί φασιστική πράξη; Γιατί είναι κάποιος μπορεί να ενοχλείται με τα γράμματα αυτά ή να μην θέλει να έχουν άλλοι τα στοιχεία του. Δεν έχει το δικαίωμα σ’ αυτόν τον τόπο;
Ο μέγας ευεργέτης μας την αριστεράς και του καπιταλισμού πρόσφατα εξέφρασε και τις (συγγνώμη για την έκφραση) εμετικές απόψεις για το θέμα: Τι εθνικότητα είμαστε; (!!!) Είπε συγκεκριμένα για έναν ανθυποψήφιο του ότι δεν μπορεί να λύσει το κυπριακό γιατί λέει ότι είναι Έλληνας(!!!) και ότι έτσι δεν θα υπάρξει συμβιβασμός λύσης.
Ωραία, τώρα φταίει η Ελληνικότητα μας ρε φασίστα; Αυτή που μας κρατάει ψηλά στις προσδοκίες μας; Το μόνο σπουδαίο που μας έμεινε να το καυχόμαστε και να μας κρατά ζωντανούς και περήφανους ως άνθρωπους; Τον τόσο σπουδαίο Ελληνικό πολιτισμό της Κύπρου μας να τον παραγνωρίζουμε; Γιατί;Για την διατήρηση της Ελληνικότητας μας έχυσαν αίμα τόσες χιλιάδες πρόγονοι μας. Τι να σαι πρωτοκαλέσω; Ηβριστή; Φασίστα; Αμερικάνο; Νεοκύπριο; Ότι και να σε κοσμήσω θα ναι λίγο. Διάβασε ιστορία ρε αγράμματε, μάθε την ελληνική μας ιστορία της ένδοξης μας νήσου και μετά ξέθαψε τον Αυξεντίου και τον Παλλικαρίδη και πες τους ότι δεν είμαστε Έλληνες.
Καλή η νοημοσύνη χρυσόψαρου που θες να δείχνεις αλλά, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Ξέχασε και τα πάτρια εδάφη σου , ξέχασε και τις θυσίες των Έλληνων προγόνων σου, ξέχνα τα όλα, γιατί; Για να δείξεις στους αδελφούς σου Τούρκους της Κύπρου καλή θέληση; Απο πότε οι άνθρωποι διαγράφουν την Εθνικότητα τους για να δείξουν καλή θέληση;;;;(!!)
Tελειώνοντας, θα ήθελα να δούμε και τα εσσοκοματικά σου. Τα μέλη του κόμματος του τα οποία πληρώνουν το κόμμα (!!) απο τον μισθό τους για την “διατήρηση” του. ‘Οπως τον παλιό καλό καιρό του Στάλιν ή του Χίτλερ, το αποκορύφωμα του φασισμού. Μάλιστα όταν κάποιος αρνήθηκε να πληρώσει τον έδιωξαν θεωρώντας τον προδότη(!!!).
Τέλος, θέλω να στείλω χαιρετίσματα στις εταιρείες που πληρώνει χιλιάδες για τις προεκλογικές διαφημήσεις του (αλήθεια που βρίσκει τα λεφτά ο άνθρωπος του απλού λαού;), στις εταιρείες του και στους λιγοπληρωμένους υπαλλήλους του που συνεχίζουν να ανέχονται τον μεγαλοκεφαλαιούχο, ίσως, αριστερό πρόεδρο!
Καταλήγοντας με την σημερινή κατάσταση δεν υπάρχει χώρος για λαική κυριαρχία.
“Η coca-cola και το Holywood πήραν τα ηνία σπάνε ρεκόρ και ταμεία..” FF.C

Ελληνόψυχος Νέος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου