Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ο υβριστής Υπουργός μας



Πλέον η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Παιδείας έχει κάνει ολοφάνερα την αντεθνικη γραμμή που έχει χαράξει. Μια γραμμή που θέλει το θάνατο κάθε εθνικού στοιχείου, καθε εθνικής συνειδήσεις κάθε μορφής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Σε πρόσφατο διάλογο του Υπουργού Παιδείας με μαθητές ανάφερε τα εξής: « Εμείς θέλουμε τους Μαθητές να είναι αγωνιστές της ζωής και όχι 17χρονοι ήρωες στην αγχόνη»….Με λίγα λόγια ο «έντιμος κύριος» Υπουργός μας λέει απλά να είμαστε υλιστές, εραστές της καλοπέρασες – αγωνιστές της ζωής!!!! Ποιας ζωής κύριε Υπουργέ; Ο Ευαγόρας Παληκαρίδης κρεμάστηκε στην αγχόνη για μια καλύτερη ζωη. Η τελευταία του πνοή έσβησε με τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΝΩΣΗ. Αν δεν είναι ο θάνατος του Ευαγόρα Παλικαρίδη αγώνας για την ζωη προσανατολισμένης στο υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και στην εθνικη ολοκλήρωση τότε τι είναι;; Η μαχητικότητα των Πρωτοπόρων, των Προοδευτηκάριων ή των Εδονόπουλων με της φανελίτσες του Συναγερμού και του Τσε αντίστοιχα;; Που σαν πρόβατα κλεισμένα μες το μαντρί βελάζουν οταν τα διατάξουν;;

Οι αγώνες κύριε Υπουργέ γίνονταν και θα γίνονται από 17χρονους στην κρεμάλα είτε αυτή η κρεμάλα είναι των Άγγλων αποικιοκρατών είτε είναι των προδότων πολιτικών. Όσο εμείς είμαστε εδώ η μαχητές θα είναι 17χρονοι στη κρεμάλα. Γιατί ο αγώνας της ζωής θέλει αίμα και θυσία και όχι συνθήματα φανελίτσες και πολύχρωμες αφίσες στα café των πανεπιστημίων. Θέλει εξεγερμένες συνειδήσεις τις οποίες ποδοπατάτε καθημερινά. Θάλει συνειδητοποιημένα άτομα. Θέλει αγωνιστές στην ψυχή και το σώμα.

Και όσο για τα παλικάρια της Ε.Ο.Κ.Α που καθημερινά προσπαθείτε να μειώνεται είναι χαραγμένα στις ψυχές μας. Οι φωνές του σπάζουν τις ταφόπλακες και μας καλούν στον αγώνα. Σε έναν αγώνα άνισο αλλά δίκαιο. Σε ένα αγώνα που καλούμαστε να αποδείξουμε πως είμαστε άξιοι συνεχιστές της Ελληνικής σημαίας. Σε ένα αγώνα που θα μας επιτρέπει να κοιτάζουμε τη γαλανόλευκη σημαία με το κεφάλι ψηλά.

Ο αγώνας συνεχίζεται απτόητος. Και δεν θα αφήσουμε κανένα Υπουργό, πρόεδρο, βουλευτή, κομματάρχη να σταθεί εμπόδιο. Γιατί ο αγώνας είναι ιερός και τον δρόμο τον χαράζουμε εμείς, οι 17χρονοι νέοι, οι 20 χρονοι φοιτητές, οι καθημερινοί βιοπαλεστές. Και ο δρόμος δεν είναι στρομένος με ροδοπέταλα. Αλλά τον ακολουθούμε γιατί μας οδηγεί στην Εθνική Περιφάνεια.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου