Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Καλωσόρισμα

Ζώντας στον 21 αιώνα, τον αιώνα της διεθνοποιήσης του συμφέροντος και της παγκοσμιοποίησης, του αιώνα που θέλει τον άνθρωπο να γονατά και να αποδέχεται τα δεδομένα της «Νέας Εποχής» και των «Νέων Πραγμάτων» κάποιοι ακόμα αντιστέκονται. Κάποιοι ακόμα δεν έχουν γονατίσει, αγωνίζονται και μάχονται με κάθε μέσο για να μην δουν τη πατρίδα τους όπως την προορίζουν οι «Ισχυροί».
Για αυτό και εμείς με τη σειρά μας προχωρήσαμε στην ίδρυση αυτής της ιστοσελίδας με σκοπό την γενική αφύπνιση της νεολαίας και την ευαισθητοποίηση με σκοπό να σώσουμε ότι μπορούμε. Νιώθοντας το βάρος της ευθύνης την οποία μεταβίβασαν σε εμάς οι προγονοί μας από γενιά σε γενιά προσπαθούμε με το δικό μας τρόπο και με τα δικά μας μέσα να επιτύχουμε αυτή την Αφύπνιση.
Χρέος όλων μας είναι να αγωνιστούμε για αυτή τη πατρίδα, που έχει προδοθεί, ατιμωθεί και παραδοθεί η μισή στους βάρβαρους. Χρέος είναι η διατήρηση της Ελληνικότητας, και η ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μας. Χρέος είναι ο αγώνας γιατί αυτή είναι η μοίρα μας ως απόγονοι του έθνους που γέννησε το πολιτισμό που τον μεταλαμπάδευσε στο κόσμο, την κινητήρια δύναμη το Α και το Ω, της ανθρωπότητας.

Εθνικη Αντίσταση – αντίσταση σε κάθε τι αντεθνικό με κίνητρο συμφέρον και υλισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου