Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ



Δημογραφικός εφιάλτης στους εκλογικούς καταλόγους

Από τον Ιούλιο απεβίωσαν 2000 και εγγράφηκαν μόνο 400

παραθέτουμε απλά ένα απόσπασμα από την εφημερίδα "η σημερινή" της Σκεύης Στάυρου:

(..)Οι τοποθετήσεις των κομμάτων

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Σ», το ΑΚΕΛ τάσσεται εναντίον της κατάργησης της υποχρεωτικής ψηφοφορίας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν επιβάλλονται ποινές. Ο ΔΗΣΥ τάσσεται υπέρ και προχωράει ακόμη ένα βήμα παρά πέρα, υποστηρίζοντας ότι στην ευρωπαϊκή Κύπρο θα πρέπει να καταργηθούν ακόμη και τα εκλογικά βιβλιάρια, δηλαδή, για παράδειγμα, να μπορεί ο ψηφοφόρος να εξασκεί το δικαίωμά του με τη χρήση της ταυτότητάς του. Τα άλλα κόμματα ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί, κάτι που αναμένεται να πράξουν την ερχόμενη Δευτέρα. Για την αύξηση εξόδων των υποψηφίων (πρόεδρων και βουλευτών), όλα τα κόμματα συμφωνούν ως προς την τροποποίηση, καθώς πιστεύουν πως το ποσό των 1400 ευρώ είναι πολύ χαμηλό. Τη στιγμή, μάλιστα, που η νομοθεσία για τα έξοδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών προνοεί 11 χιλιάδες ευρώ. Για τη λειτουργία των κέντρων ψηφοφορίας και στο εξωτερικό, ο ΔΗΣΥ τάχθηκε υπέρ, τα άλλα κόμματα αναμένεται να τοποθετηθούν στη σύσκεψη. Για την άρση της απαγόρευσης των δηλώσεων από τους υποψηφίους και των δημοσιευμάτων από τα ΜΜΕ την παραμονή και την ημέρα των εκλογών, τα κόμματα δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ταχθούν όλα υπέρ της τροποποίησης, καθώς ο νόμος αντικρούεται με το νόμο που διέπει τη λογοκρισία.

Για ακόμη μια φορά φένεται ότι η κομματοκρατία μας δεν έχει έλεος. Όλα τα κόμματα ζητούν την αύξηση προεκλογικών "μαχών" στην Κύπρο.

Αυτό θέλουν και αυτό θα κάνουν, δηλαδή να πιάνουν λεφτά από την τσέπη του φορολογούμενου πολίτη απλά για αναρτούν κάποιους υποψήφιους σε πανό, να κάνουν πιο πολλές εκδηλώσεις να ταίζουν πιο πολλούς ψηφοφόρους (γιατί αυτοί μόνο έτσι βλέπουν τους ανθρώπους) και να συνεχίζουν να λένε (πιο εντατικά) τις μπούρδες και τις ψεύτικες υποσχέσεις απο τα , ίσως ελεγχόμενα, ΜΜΕ.

Έλεος πλέον. Η κατάσταση με τα καθαρά συμφεροντολογικά κόμματα έφτασε στο αδιαχώριτο.

Καταλάβετε επιτέλους ότι ο κόσμος σας βαρέθηκε. Βαρέθηκε εσάς και τις ψεύτικες καρεκλίτσες σας που σας βάζουν πάνω για να σας ταίζουμε. Δεν είναι καθόλου τυχαία η ξαφνική μείωση των ψηφοφόρων σας! Καθόλου. Με τις βλακείες που λέτε συνεχώς καταφέρατε να κάνετε ένα λαό αδιάφορο προς τα κοινά και ένα λαό που να ψηφίζει με κριτήριο το προσωπικό του όφελος.

Αλλά ο λαός ξυπνά..

Θα΄ ρθει η μέρα της αντίστασης..

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου