Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ Τ/Κ;;;


Ακούσαμε στα νέα ψες τον πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει ότι αναγνωρίζουμε μόνο: Ένα εκπρόσωπο της Κ.Δ. και ένα εκπρόσωπο των Τ/κ.
Τα κανάλια το έκαναν θέμα (ξέρετε πρωτάκουστο αφού μας αναγνωρίζουν οι ΗΠΑ τι άλλο θέλουμε) χωρίς βέβαια να διερωτάται κανείς το τι εστί εκπρόσωπος! Το ότι ο Πρόεδρος της ΚΔ είναι εκπρόσωπος της είναι γεγονός. (και λογικό εξάλλου). Το ότι όμως ένας ηγέτης κάποιου ψεύτικου κράτους, το «ιδρύθηκε» μέσα από την σφαγή και τις λεηλασίες του Ελληνικού λαού της Κύπρου μας, είναι ηγέτης (!!) των Τ/κ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Βέβαια και μείς έτσι αναγνωρίζουμε τον κο Ταλάτ. (ΚΑΚΩΣ!)
Τι εκπρόσωπος είναι δηλαδή ο εκπρόσωπος των Τ/κ;;; Είναι προφανές ότ είναι των Τ/κ. ΌΜΩΣ, ο συγκεκριμένος δεν μπορούμε να πούμε ότι εκπρόσωπει τους Τ/κ. Γιατί; Από ποιόν εκλέγεται; Μήπως (τυχαίνει δηλαδή) τα ¾ του πληθυσμού στις κατεχόμενες περιοχές μας να είναι Τούρκοι έποικοι; Μήπως είναι εκπρόσωπος της κατοχής ο λεγόμενος εκπρόσωπος των Τ/κ; Μήπως ακόμη, είναι εκπρόσωπος της αδικίας, της καταπίεσης, του φασισμού και του τούρκικου επεκτατισμού; Λέω απλά μήπως;
Ναί κύριοι πολιτικάντηδες είναι! Είναι εκπρόσωπος της κατοχής, του τουρκικού επεκτατισμού, του φασισμού, της αδικίας και ακόμη και της εκμετάλλευσης! Και συνεχίζουμε να τον αποκαλούμε (!)εκπρόσωπο των Τ/κ!
Οι Τ/κ έχει από το ’63 που έχασαν τον εκπρόσωπο τους και ποτέ δεν γύρεψαν να τον ανακτήσουν νόμιμα. Πότε, ή αυτοί δεν ήθελαν ή τους επέβαλαν. Αυτό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν.
Ας τα δούμε εμείς πρώτα. Ας δούμε τι προσπαθούμε τελικά να κάνουμε και με ποιους διαπραγματευόμαστε την γη των προγόνων μας που έδωσαν το αίμα τους και έβαψαν τούτην την γη. Αυτούς που δεν του ένοιαζε αν θα πεθάνουν ή οι ίδιοι που θα καταλήξουν αλλά τους ένοιαζε για την πρόοδο αυτού του τόπου και του λαού του. Αυτούς που πρέπει να δοξάζουμε και να τιμούμε και όχι να τους ατιμάζουμε όπως κάποιοι υπουργοί διάλεξαν να κάνουν. Ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο. Ας προσπαθήσουμε και μείς για το καλό της πατρίδας μας όπως κι αυτοί μακριά από έχθρες, φανατισμούς και ηττοπάθεια. Ας ενωθούμε και ας αγωνιστούμε για το κοινό καλό και το μέλλον της πονεμένης μας πατρίδας...
Καλή ανάσταση και ότι καλό σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου