Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Χριστούγεννα στην Παλαιστίνη



Και εκεί που όλοι πίστευαν πως για ένα χρονικό διάστημα τα επεισόδια και οι συγκρούσεις στη Γάζα θα σταματούσαν ένεκα τον διπλωματικών κινήσεων εντούτοις για ακόμη μια φορά το Ισραηλ διέψευσε τα πάντα. Και μετά από όλα αυτά που βλέπουμε, το Ισραηλ να προχωρά ανενόχλητο σε περιοχές που δεν του ανήκουν, να καταστρέφει, να σκοτώνει και να σφετερίζεται πια είναι η απάντηση από την κοινή γνώμη και τις Μεγάλες δυνάμεις;;


Από την μια οι πλήστες χώρες καταδικάζουν κτλ κτλ...τι κάνουν όμως; Ο Ο.Η.Ε εξέδωσε διάταγμα για να σταματήσει το Ισραηλ την επιθετική-πολεμική δραστηριότητα του στη Γαζα...αλλα ένα διάταγμα που δεν ακολουθείται από δραστικά πρακτικά μέτρα τι αποφέρει. Ενα τεράστιο μηδενικό. Άλλα φυσικά πως μπορούν τα επίσημα όργανα π.χ ΟΗΕ, κυβερνήσεις όπως ΗΠΑ, Αγγλία κτλ να εναντιωθούν ΠΡΑΚΤΙΚΑ σε κάτι τέτοιο...δυστυχώς στα διεθνή κέντρα λήψεως αποφάσεων κάποια άλλοι κάνουν κουμάντο.


Αυτή η αναφορά στη Γάζα και στις επιθέσεις των Ισραηλινών προς τους αμαχους Παλαιστινίους, την κάνουμε για να υπενθυμίσουμε πως στον αγώνα τον δικό μας , όπως και στον αγώνα των Παλαιστινίων, είμαστε μόνοι. Κανείς δεν θέλει έμπρακτα να μας βοηθήσει. Διατάγματα – ψηφίσματα κτλ αλλά ουσία καμία. Κάθε μέρα που περνά οδηγούμαστε προς την καταστροφή. Για αυτό ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/ΣΕΣ θα πρέπει να ενωθούμε όλοι σαν μια γροθία για να μπορέσει να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό ο οποίος δεν μας κτυπά την πόρτα – ζει και αναπνέει μέσα στο σπίτι μας.


ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Διαδικτυακή Εθνική Αντίσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου