Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Πέφτουν οι μάσκες επιτέλους;

Πατήστε στην εικόνα να δείτε κατάντια του υπουργείου μας παιδείας(;)
Η διαφήμιση της κυπριακής συμμετοχής στην 53η έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Μπιενάλε Βενετίας η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.cyprusinvenice.org . Απεικονίζεται η τουρκική φρεγάτα «Gelibolu» να πλέει στην κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου χωρίς καμιά αναφορά στην εισβολή και κατοχή. ΤΟέργο του καλλιτέχνη Σωκράτη Σωκράτους που θα μας εκπροσωπήσει στη διεθνή έκθεση σύγχρονης τέχνης στη Βενετία ονομάζεται «Φήμες» και καταπιάνεται όντως με τις φήμες που ξεκίνησαν από τα κατεχόμενα τον Αύγουστο του 2006 και μεταφέρθηκαν εν ριπή οφθαλμού, στις ελεύθερες περιοχές. Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, το ψευδοκράτος, μαζί με τις δεκάδες φοινικιές που εισήγαγε από την Αίγυπτο, μετέφερε στα κατεχόμενα χωρίς να το γνωρίζει και αβγά κόμπρας τα οποία βρίσκονταν στο χώμα των φοινικιών. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες που δημοσιοποιήθηκαν από τουρκοκυπριακές εφημερίδες, τα αβγά άρχισαν να εκκολάπτονται σκορπώντας έτσι τον πανικό ένθεν και ένθεν των οδοφραγμάτων. (εφημερίδα Φιλελεύθερος)
Μετά από την βόμβα του Πουργουρίδη για υπογραφή του για θέμα τουρκικής μειονότητας σε νησιά της Ελλάδας σκάει σαν βόμβα και αυτό με το Υπουργείο παιδείας(;).

Ακόμη, μετά από τις βλέψεις του υπουργού για εισαγωγή άρον άρον των GCE στο Ελληνικό πανεπιστήμιο Κύπρου τώρα κάνει κάτι πολύ θαυμαστό! Παρουσιάζει σε διαφημιστική εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας φρεγάτα του τούρκικου ναυτικού στα κατεχόμενα εδάφη μας!
Όπως βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες η φωτογραφία είναι τουριστική. Ποιο πολύ θα έμπαινε σε διαφημιστικό φυλλάδιο για τα κατεχόμενα εδάφη μας παρά σε εκδήλωση του υπουργείου παιδείας(;).
Πρόκειται για μεγάλο λάθος(;;;) του υπουργείου μας! Έβαλαν την φρεγάτα για να θυμίσουν την κατοχή στην νήσο μας και δεν έγραψαν ούτε κάτι για την κατοχή, ούτε λέξη..!
Είναι απίστευτο πόσο προκλητικοί είναι οι φίλοι του υπουργείου παιδείας(;)! Οι μάσκες έχουν πέσει από καιρό και ο λαός της Κύπρου χωρίς να μπορεί να πράξει κάτι , με το σύστημα ολιγαρχικής δημοκρατίας(;) που έχουμε, μένει αμέτοχος και περιμένει να δει μια άσπρη μέρα. Αντί αυτού βλέπει όλο μαύρες και προδοτικές από την εξουσία του συμφεροντολογισμού και του ενδοτισμού!

Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διαφήμισης:www.cyprusinvenice.org και την ιστοσελίδα του άρθρου της εφημερίδας Φιλελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου