Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Αρκετά σας ανεχτήκαμε !

Αρκετά ανεχτήκαμε την πολιτική της κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, όσο αφορά το Κυπριακό αλλά και την παιδεία.
Οι συνεχείς υποχωρήσεις και "συμβιβασμοί" του προέδρου Χριστόφια μας έχουν αηδιάσει.
Ο πρόεδρος φαίνεται έχει ξεχάσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, αφού όχι μόνο απλά δέχεται την παραμονή 50,000 εποίκων, αλλά δέχεται επίσης και την εκ περιτροπής προεδρία. Παραχώρησε, ακόμη, δύο ισότιμα κράτη ως δήθεν κίνηση καλής θελήσεως.
Απο την άλλη, το υπουργείο παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, υλοποιεί πλήρως τα σχέδια του Ακέλ για αφελληνισμό του νησιού, όπως αυτό φαίνεται μέσω της πρόσφατης μεταρρυθμιστικής εγκυκλίου, για καλλιέργεια δήθεν της ειρηνικής συμβίωσης και της επαναπροσέγγισης.
Εκτός αυτών, το "πατριωτικό" και "εθνικό" κόμμα της Κύπρου, σωστά μαντέψατε-για το ΔΗΣΥ μιλάμε, παραμένει απαθές και όχι μόνο ( ! ), ζητά και άλλες υποχωρήσεις !

Ο ελληνισμός της Κύπρου κατάφερε να μείνει ζωντανός στους αιώνες, άν και η Κύπρος επλήγη και κατακτήθηκε απο πολλούς κατακτητές.
Και αυτό γιατί ο λαός και οι εκάστοτε ηγέτες, γνώριζαν πολύ καλά οτι ο λαός που δεν αγωνίζεται για την υπεράσπιση της εθνικής του ταυτότητας και οντότητας δεν έχει μέλλον.
Σήμερα, οι ηγέτες και διάφοροι πολιτικάντηδές μας, ξεπουλούν προδοτικά τον Κυπριακό Ελληνισμό για την εξυπηρέτηση των τουρκικών και αμερικανικών συμφερόντων.
Και ποιός ξέρει ; Ίσως και για δικά τους οικονομικά συμφέροντα...Βλέπετε οι "Εφιάλτες" δεν έλειψαν ποτέ..

Εμείς, για ακόμα μια φορά δηλώνουμε ενάντια στα ανθελληνικά και φιλοτουρκικά σχέδια τους και καλούμε εσένα, τον Κύπριο πολίτη να καταδικάσεις την φιλοτουρκική πολιτική των συνεχών υποχωρήσεων και συμβιβασμών.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου