Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Επέμβαση στα εσωτερικά του κράτους


"ο επόμενος πρόεδρος του εκτρώματος
που μαγειρεύεται"



Σχόλιο Ε.Α: Ο εγκάθετως της Τουρκίας στα κατεχόμενα, προέβει σε μια πράξη που απλά μας αποκαλύπτει του τι θα ακολουθήσει στο μέλλον. Με ίχνος ντροπής και σεβασμού ( φυσικά απο ποιον περιμένουμε ίχνος σεβασμού ) προσπάθησε να επεμβει και να αντρέψει απόφαση της βουλής για καταδίκη των εγγυησεων και επεμβατικών δικαιομάτων. Και όλα αυτά διαμέσου του ηγέτη της "πατριωτικής" δεξιάς, Νίκου Αναστασιάδη και του πρόεδρου Χριστόφια.
----------------------------------------------------

Η Βουλή των Αντιπροσώπων τονίζει με ψήφισμά της ότι, όπως για κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ, έτσι και για την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν νοούνται εγγυητές, ούτε επεμβατικά δικαιώματα.

Ομόφωνα το κυπριακό κοινοβούλιο διακήρυξε ότι υποστηρίζει την αποκατάσταση της κυριαρχίας, ανεξαρτησίας, εδαφικής ακεραιότητας και ενότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε μια πρωτόγνωρη ενέργεια, εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη και ζήτησε να μην εγκριθεί από τη Βουλή ψήφισμα για τις εγγυήσεις και την ασφάλεια. Η επικοινωνία έγινε ενώ ο κατοχικός ηγέτης βρισκόταν στη Ρώμη και υποστήριξε πως σε διαφορετική περίπτωση ο Έρογλου θα προωθούσε ψήφισμα στην ψευδοβουλή για συνέχιση των εγγυήσεων της Τουρκίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, επιβεβαίωσε πριν λίγο ότι δέχθηκε τηλεφώνημα του Ταλάτ. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν ήταν υπόδειξη, ούτε αξίωση, αλλά έκκληση να αποφεύγετο προς το παρόν η υιοθέτηση του ψηφίσματος, ώστε να μην προκληθεί αντίδραση της Τουρκίας και του Έρογλου, δεδομένου ότι οι αποφάσεις της λεγόμενης Βουλής στα κατεχόμενα είναι δεσμευτικές για τον ηγέτη της τ/κ κοινότητας.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τι σχέση έχει η εθνική αντίσταση που λέτε ότι κάνετε από την μία και η εβραιοσιωνιστικη χριστιανική διαφήμιση από την άλλη.Βρές τε μου που στην εβραϊκή βίβλο μιλά για εθνικήν Ελληνικήν αντίσταση και να γίνω και εγώ εβραιοχριστιανός και με τα είκοσι μου.Το μόνο που λέει η εβραϊκή βίβλος είναι μόνο για εβραϊκόν εθνικισμό αφού και ο θεός τους ο Γιαχβέ και εκείνος εβραίος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή