Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το καθεστώς δεν θα περάσει


Όπως είδαμε και από τις τελευταίες εξελίξεις η Κύπρος προχωρά σιγά-σιγά προς τον κατήφορο. Όσοι φωνάζουν επ αυτού όσοι αντιδρούν είναι ακραίοι, βρίζουν, είναι φασίστες και προκαλούν!
Αυτό τι σας θυμίζει; Εμένα προσωπικά μου θυμίζει χουντικό καθεστώς. Να έρθουμε πιο κοντά στην Κύπρο; Την περίοδο που αντιστασιακοί αντιχουντικοί έκαναν ομιλίες και διαδηλώσεις και διαφωνούσαν με την προδοτική χούντα Αθηνών δέχονταν κάτι τέτοιες επιθέσεις από το ίδιο το καθεστώς και από κάποιες ακραίες τάσεις. Ότι δηλαδή είναι ανθέλληνες και ακραίοι.
Τώρα οι ρόλοι είναι οι ίδιοι μόνο με διαφορετικά επίθετα. Όσοι αντιστέκονται είναι φασίστες, πραξικοπηματίες, είναι αυτοί που έφεραν τους Τούρκους (!) είναι αυτοί που δεν θέλουν την "λύση"!
Έτσι ο φασισμός συνεχίζει την δουλειά του και σήμερα. Αυτήν την φορά όμως είναι λίγο διαφορετικός, προέρχεται από καπιλευόμενους "αριστερούς" που δεν ξέρουν τι τους γίνεται (αυτό είναι κοινό στοιχείο Χούντας και σημερινού καθεστώτος) και μα ποτέ μα ποτέ ΔΕΝ έκαναν αυτοκριτική!
Ο λαός όμως δυστυχώς γι αυτούς, ευτυχώς για την Δημοκρατία και για τους ήρωες μας που έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα και για τις επόμενες γεναιές θα αντισταθεί και πάλι θα βγεί νικητής από μαύρο λήθαργο της αδικίας, των αδιεξόδων και των τούρκικων επιδιώξεων.

"..το δίκιο γίνε αίρεση, ψάχνοντας δικαίωση κι ελπίδα έμεινε ορφανή μεσά στην ισοπέδωση.." FF.C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου