Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

..και το 2ο χαστούκι έρχεται

Έλληνας στρατιώτης στην "πράσινη γραμμή".
Το μόνο πράγμα που έμεινε να θυμίζει αντίσταση


Το δεύτερο χαστούκι προς την κυβέρνηση, την ΛΑΘΟΣ πολιτική επί τόσον χρόνων έρχεται και πάλι να δείξει σ' αυτούς που ηττοπαθούν και προπαγανδίζουν ότι, μπορεί να είμαστε μικροί, μπορεί να έχουμε να αντιμετωπίσουμε "τεράστιες" δυνάμεις αλλά αν διεκδικήσουμε τα δίκαια μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Απόδειξη του πιο πάνω είναι και η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η οποία καταδίκασε κατηγορηματικά την Τουρκία για τον παράνομο-βάρβαρο-κατοχικό στρατό που κατέχει το κατεχόμενο μέρος της πατρίδας μας.

Μετά από την απόρριψη του Σχ. Ανάν και τους πολλούς γνώστες και διορατικούς πολιτικούς περί οριστικής τουρκοποίησης των κατεχομένων, μετά από τις παραχωρήσεις Χριστόφια προς τους Τούρκους (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ούτε καν προς τους Τ/κ προς τους Τούρκους), μετά την εναντίον μας απόφαση στην Ευρώπη τον Δεκέμβρη έρχεται τώρα μια ξένη πρόταση να πάρει σάρκα και οστά υπέρ της δικαιοσύνης και υπέρ της Κύπρου μας.

Απλά σκεφτείτε εμείς να κάναμε συνέχεια τέτοιες κινήσεις! Σας παραπέμπουμε στο άρθρο μας "Καμιά αντίδραση από ΚΑΝΕΝΑΝ" και εκεί θα δείτε ότι αν έστω και ένας ευρωβουλευτής ή κόμμα αγωνιζόταν πραγματικά (και όχι με δηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης κτλ) θα κερδίζαμε πάρα πολλά!
Η κομματοκρατία για ακόμα μια φορά καταλήγει να είναι άχρηστη, ανούσια, αισχρή χωρίς λόγο ύπαρξης (δυστυχώς). Υπάρχει μια ισχυρή κομματοκρατία βολέματος και καρέκλας, συμφερόντων και λεφτών. Κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται και κανείς πλέον δεν αγωνίζεται πραγματικά.

Αυτό ΔΕΝ είναι καθόλου ισοπεδωτικό. Αντιθέτως με επιεικές είναι μπορώ να πω. Η νίκη (η οποία δεν προέρχεται από αγώνα δικό μας) είναι δική μας. Εδώ που ο κος Μπαν κι Μουν έρχεται και αναγνωρίζει (εμμέσως) το κατοχικό (στρατιωτικό) καθεστώς -με καμιά ιδιαίτερη αντίδραση από την κυβέρνηση- έρχεται η Ευρώπη να δικαιώσει για ακόμα μια φορά τον λαό της Κύπρου και τα δίκαι που πρέπει επιτέλους να επιδιώξουμε!

Από το '77 με τον Αρχ. Μακάριο ΙΙΙ μέχρι τώρα, οι συνομιλίες είναι αβάσιμες, συζητάμε με παράνομους φασίστες για το μέλλον του τόπου μας, δίνουμε δικαιώματα σε δολοφόνους, τους λέμε και "εξοχότατους" (βλέπε Ανα(ν)στασιάδης) και συντρόφους, τους αφήνουμε να φέρνουν διχοτομικές προτάσεις, τους πληρώνουμε, τους δίνουμε ρεύμα, κάνουμε και "επαναπροσέγγιση" μ΄αυτούς...συμφωνούμε τα πάντα μ' αυτούς!

Αυτή είναι η άθλια "πολιτική" μας μέχρι σήμερα.. Ως πότε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου