Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

O Tαλατ μας ενώνει με την Τουρκία (!)

" O Ταλατ μας ενώνει με την Τουρκία..."

Έπεσαν οι μάσκες! Ποιες μάσκες δηλαδή. Κάθε λογικός άνθρωπος, μακρυά απο οδηγίες και παροπίδες το έβλεπε. Ήταν και είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτει. Για ακόμη μια φορά δείξαμε πως είμαστε ανάξιοι της ιστορίας μας. Μετά απο τις προτάσεις συνομοσπονδίας, την επίσκεψη του Γ.Γ του ΟΗΕ στο λεγόμενο προεδρικό του ενωτικού Ταλάτ έρχεται να συμπληρωθεί το πάζλ με την αφίσια του προλαλίσαντα " Ο Ταλάτ μας ενώνει με την Τουρκία".

Πραγματικά τώρα τι μπορούν να πού όλοι όσοι υποστηρίζαν πως ο Ταλάτ πρέπει να εκλεγεί να υπάρξει σωτηρία. Ο Έρογλου πάντως δεν κυκλοφόρησε τέτοιο σύνθημα! Μόνο ο Ταλάτ και ο Ντεκτάς.

Προς κ. Ευαγόρου: Σταμάτα να ασχολήσε με τo συντονιστικό κέντρο εξόντωσης του προέδρου , τα ufo και το casper το φαντασματάκι. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα. Ο εκ περιτροπής μας πρόεδρος, ο " λύση για τους Κυπρίους" ενώνει μας με την Τουρκία!

Πέρα όμως απο όλα αυτά το θέμα αρχίζει να γίνεται τρομερά επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή ο ίδιος ο Ταλάτ, ο διαπραγμετευτής ( εγκάθετως της Τουρκίας ) μιλά ξεκάθαρα για τις προθέσεις του και το απο ποιους παίρνει διαταγές και γραμμή. Ελπίζω αυτή που μας κυβερνούν να λογικευτούν. Να καταλάβουν που πάμε. Οδηγούμαστε σιγά σιγά στο μακροπρόθεσμο στόχο της Τουρκίας...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου