Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Απίστευτα προκλητικοί οι "Χαραυγήτες"!




Χαραυγη 26-7-09
Δεν μας έφταναν οι κατηγορίες και οι ταυτίσεις ακροδεξιών οργανώσεων με αυτόνομες δημοκρατικές παρατάξεις ήρθε και η Χαραυγή με τους γνωστούς της Χαραυγήτες να το παίξουν ωραίοι και να βρουν τους "φταίχτες" της όλης φάσης!
Μιλάμε τοοοοσο ΔΕΝ μελέτησαν το θέμα οι Χαραυγήτες και τόσο δεν καταλάβουν τίποτα από ακροδεξιές οργανώσεις που λένε ότι "..έγγραφα τους σχεδιάζουν την ανατροπή του Δ. Χριστόφια". Τα οποία έγγραφα δεν μας τα δείξαν ποτέ, τα οποία έγγραφα δεν υπήρξαν ποτέ. Και στο κάτω κάτω η Χ.Α. γιατί να θέλει να ασχοληθεί με τον Δ. Χριστόφια. Έτσι κι αλλιώς ούτε άρματα έχουν (όπως η προδοτική ΧΟύντα τότε) ούτε περίστροφα! Προς τι όλη αυτή η τρέλα;;
Είναι προφανές ότι οι Χαραυγήτες έχουν βγει εκτός ελέγχου! Είναι προφανές ότι ο αντιομοσπονδιακός χώρος τους κάνει να τρέμουν και με την παραμικρή ψευδοαφορμή ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι τους κατεβεί!
Μέσα αν μετροφυλλίσετε την εφημερίδα θα δείτε μια φωτογραφία, που μάλλον την ταυτίζει, ακροδεξιά. Η σημαία έχει την Κύπρο μέσα στην Ελληνική ξηράς και μες την Κύπρο είναι ο Παρθενώνας! Αν είναι ποτέ δυνατόν τέτοια σημαία να είναι ακροδεξιά!!!!
Ακόμη πως είναι δυνατόν να ταυτίζεις όλην την εκδήλωση ως ακροδεξιά που την στιγμή ότι ΜΟΝΟ 15 άτομα (το πολλή) φώναζαν το Χριστόφια προδότη καταδότη και απόδειξη τούτου ότι γι αυτόν τον λόγο η αστυνομία δεν συνέβαλε 200 αλλά 6 άτομα!
Οι Χαραυγήτες κατάντησαν άθλιοι, φασίστες! Τόσο άθλιοι και φασίστες που τους ενοχλεί κάθε φωνή ενάντια στην πολιτική του κου Χριστόφια και όταν ακουστεί μαζικά τους πιάνει το τρέμουλο κι αρχίζουν την φασιστική λασπολογία και αερολογία ενάντια στους αντιομοσπονδιακούς δημοκράτες που δεν δέχονται κατευθυντήριες (δικτατορικές) γραμμές από κόμματα και από πρόσωπα.
Μέχρι την επόμενη φορά που θα βρούν "αφορμή" οι Χαραυγήτες τους ευχόμαστε περαστικά και τους συμβουλεύουμε να διαβάσουν λίγο για τις ακροδεξιές οργανώσεις γιατί καταντούν γελοίοι να ταυτίζουν τις φασιστικές-ακροδεξιές οργανώσεις με αυτόνομες και αντιομοσπονδιακές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου