Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Θα μας βρουν μπροστά τους



Δεν είναι καθόλου τυχαίο το σήμα το οποίο έχουμε επιλέξει για την ιστοσελίδα μας. Ενας αρχαίας Έλληνας στρατίωτης να σηκώνει την ασπίδα του και να σταματά τις σημαίες Αγγλίας - Αμερικής- Τουρκίας. Τα σχέδια των Αγγλοαμερικανών για την Κύπρο και τον τρόπο λύσης του είναι γνωστά αφού οι ίδιοι είναι και οι εμπνευστές για την Τούρκικη εισβολή και για την λεγόμενη Κυπριακή Ανεξαρτησία - τη μόνη δημοκρατία ανα το παγκόσμιο η οποία δεν δίνει την εξουσία στην πλειοψηφία. Το έχουν κάνει μια φόρα με το έκτρωμα του Σχέδιου ΜπΑΝΑΝα το 2004 και στόχος του να το ξανακάνουν και το 2009...

Απόσπασμα απο το www.simerini.com:

«Λύση ή κρίση», ο εκβιασμός ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Ταλάτ συνέστησε δημόσια στο Δημήτρη Χριστόφια να μη χρονοτριβεί και ν' αρχίσει την «προετοιμασία» των πολιτών για την έγκριση μιας παραλλαγής του Σχεδίου Ανάν.

ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ:
Επιδιώκουν τριμερή συνάντηση Μπαν Κι Μουν - Χριστόφια - Ταλάτ, πιθανώς τον Οκτώβριο

Για επαναφορά του απορριφθέντος Σχεδίου Ανάν κατηγόρησε τον κ. Χριστόφια ο αντιπρόεδρος του (συγκυβερνώντος) ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Κατά τον κ. Παπαδόπουλο, η επαναφορά αυτή παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας των τεσσάρων κομμάτων (ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ - Οικολόγοι) που επέτρεψε την εκλογή του Κύπριου Προέδρου το 2008. Η δήλωση Παπαδόπουλου έγινε λίγο πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου (15/09). Κατά ορισμένους παρατηρητές, προαναγγέλλει ενδεχόμενη αποχώρηση των συγκυβερνώντων ΔΗΚΟ και της σοσιαλιστικής ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση.
(Από την αθηναϊκή εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή»)


"…Ακούσατε μανάδες, αντί για θρήνων στους τάφους των σκοτωμένων παιδιών τους να φωνάζουν, “χαλάλι σου Κύπρος το παιδί μου”. Γι’αυτό, κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες του “εφικτού”, στις σειρήνες της δήθεν ενότητος και της ηρεμίας, γιατί χωρίς αγώνες δεν αποκτάται η νίκη, χωρίς αγώνες δεν υπάρχει πρόοδος…"

4 Απριλίου 1971 ομιλία του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή

ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΓΩΝΑ - ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου