Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΔΗΣΥ κάνει αντιπολίτευση;


Είδαμε στην χτεσινή "Σημερινή" να παρουσιάζει τον ΔΗΣΥ ότι "ξύπνησε" να κάνει αντιπολίτευση. Επίσης, είδαμε ένα άρθρο το οποίο περιέγραφε με λεπτομέρεια την ομιλία του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κου Αναστασιάδη.
Ο κος Αναστασιάδης εξαπώλησε επίθεση κάτα του ΑΚΕΛ και της κυβέρνησης εν σχέση με το κυπριακό πρόβλημα και την οικονομία.
Επίσης το δημοσίευμα της σημερινής έχει εκτενές συνέντευξη του Ν. Αναστασιάδη ο οποίος όσο κοντεύουν οι βουλευτικές για άνγωστον λόγο ασκεί περισσότερη κριτική στο ΑΚΕΛ.
Ας θυμηθούμε όμως κάποια γεγονότα γιατί ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορεί (τώρα!) την ΑΚΕΛικιά κυβέρνηση και ασκεί κριτική δεν είναι αυτός που (τώρα) φαίνεται.
Είναι ο Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος, ναι θα το λέμε συνέχεια, ήταν υπέρμαχος του διχοτομικού σχεδίου Ανάν και μάλιστα δήλωνε ότι θα ήταν καταστροφικό για την Κύπρο μας το ενδεχόμενο απόρριψης του.
Επίσης δέχτηκε και στήριζε αυτό το σχέδιο τουρκοποίησης, το οποίο επήλθε από επιδιαιτησία. Πώς είναι δυνατόν τώρα να κατηγορεί τον κο Χριστόφια ότι προωθήται από τις συνομιλίας η επιδιαιτησία.
Συνεχίζοντας, καταλαβαίνεται ότι μόνο αυτό τον ενόχλησε! Τα υπόλοιπα σταθμισμένη ψήφος, εκ περιτροπή προεδρίας και παραμονή χιλιάδων εποίκων δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αλλά τι να περιμένεις από έναν πολιτικό ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα τις χαρακτήρισε "ενδοκοινοτικές" δίνοντας με αυτό τον τρόπο άφεση αμαρτιών στο ψευδοκράτος και στην κατοχική ηγεσία που δολοφόνησαν εν ψυχρό τον ήρωα μας Σολωμό Σολωμού.
Είναι αυτός ο οποίος χαιρετούσε τον Κο Ταλάτ κάτω από την σημαία του ψευδοκράτους.
Είναι αυτός ο οποίος πήγε να μιλήσει σε συνέδριο του κόμματος του Ερτογάν και από πάνω του λάνσαρε μια επιγραφή "όλα για την Τουρκία".
Είναι αυτό ο κύριος ο οποίος, σε προεκλογική εκστρατεία ο κόσμος φώναζε "Η Κύπρος είναι Ελληνική", τον διέκοψε λέγοντας "Η Κύπρος είναι ευρωπαική και κατοικήται από Έλληνες, Τούρκους, Αρμένιους, Μαρωνίτες ".
Είναι αυτός ο κύριος ο οποίος έκανε επαναπροσεγγιστική εκδήλωση στο στάδιο "Κεμάλ Ατατούρκ" στα κατεχόμενα εδάφη μας!!! (αν είναι ποτέ δυνατόν!)
Με λίγα λόγια κε Αναστασιάδη η υποκρισία σας δεν έχει τέλος. Τα πιο πάνω που ανάφερα κανένας ΑΚΕΛικός δεν τα έκανε όλα μαζί! Σκεφτείτε την κατάντια αυτού του κόμματος. Και μετά θυμάται έτσι ξαφνικά ότι φταίει το ΑΚΕΛ για την οικονομία και για το κυπριακό.
Δυστυχώς, κάθε χρονιά που γίνονται εκλογές, θυμάται ο καθένας ότι υπάρχει το αντίθετο δέος και θα πρέπει να το πολεμήσουμε. Θυμάται ο καθένας ότι δεν πάει καλά η Κύπρος. Αλλά μετά όλοι ξέρουμε τι θα γίνει! Όλα καλά κι ωραία! Όπως στις αρχές τις διακυβέρνησης Χριστόφια που ο ΔΗΣΥ είχε πλήρη στήριξη στην "προσπάθεια" του Προέδρου ακόμα και μετά των παραχωρήσεων του.
Ο ελληνισμός της Κύπρου δεν ξεχνά "Μεγάλε" Νίκο Αναστασιάδη ο ελληνισμός της Κύπρου δεν θα ξεχάσει πότε το κόμμα του ΝΑΙ, το κόμμα που έριξε χιλιάδες νέους στην ανεργία αυτό το κόμμα που κατάντησε μέρα με την μέρα ακόμα πιο αισχρό με τις απόψεις που προβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου