Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Οι ανιστόριτοι "επιχειρηματολόγοι"

O Δ. Χριστόφιας μιλά και στο φόντο φαίνεται (τι αίσχος!) η μία εκ των 2 μητέρων πατρίδων που εισέβαλε στην Κύπρο!

Όλοι ακούσαμε τα άθλια σχόλια του κου Πρόεδρου μας στην Ουάσινγκτον. Ακούσαμε τον κο Χριστόφια να λέει ξεκάθαρα ότι και οι 2 "εγγυήτριες" δυνάμεις έκαναν εισβολή στην Κύπρο. Δεν θα αρχίσω να αραδιάζω τι επιπτώσεις έχουν για τον τόπο μας οι δηλώσεις. Εξάλλου πάνω κάτω αναλύθηκαν από πολλά άρθρα.
Εμένα αυτό που μου την σπάει είναι ότι οι ένοχος γι αυτή την δήλωση δεν παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Επίσης, τα δικά του παιδιά δικαιολογούν και βγαίνουν κι από πάνω! Ακούσαμε τον Α.Κυπριανού να λέει ότι "Αυτό έλειψε τώρα να αμφισβητούμε ότι έγινε πραξικόπημα στην Κύπρο από την ελληνική Χούντα(..)". Ο κος Κυπριανού προφανώς είναι αστείος γιατί ο κος Χριστόφιας ΔΕΝ είπε ότι έγινε πραξικόπημα αλλά εισβολή! ΑΛΛΟ το ένα ΑΛΛΟ το άλλο!
Ακούμε δε από άλλους να λένε ότι "ε μα δεν ήθελε να πει αυτό". Ε οκ συμφωνούμε ας εξηγήσει σε όλους αυτούς τους ξένους όμως που τον άκουγαν ότι "δεν ήθελε αυτό να πει"! Ας εξηγήσει στην διεθνή κοινότητα, στους πρέσβηδες των χωρών ότι δεν είναι αυτό που ήθελε να πει. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα: έγινε πραξικόπημα από την δικτατορική ΧΟύντα των Αθηνών και μετά από 5 μέρες με αφορμή αυτού έκαναν εισβολή οι Τούρκοι. Με λίγα λόγια οι Τούρκοι αφορμή έψαχναν, έτοιμοι να εισβάλουν! Αυτά είναι τα γεγονότα θέλουμε δεν θέλουμε. Ο κος Χριστόφιας όμως φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει και του έχει μείνει εμμονή το πραξικόπημα το οποίο τέλειωσε, διήρκεσε 5 μέρες και ΤΩΡΑ έχουμε κατοχή από τους Τούρκους! Όχι από κάποια Ελλάδα! Κατ' επέκταση, αυτοί που μιλούν για "πρόοδο" οι "προοδευτικοί" άνθρωποι, που βλέπουν μπροστά συνέχεια αναφέρουν το πραξικόπημα συνέχεια συνέχεια! Κάποιες φορές μπορεί και να το αναφέρουν πιο πολλές φορές από την εισβολή (βλέπε εκδήλωση, στο προεδρικό, για δίδυμο έγκλημα έγινε στις 15 Ιουλίου) . Ενώ έπρεπε πρώτα να δούμε ότι η εισβολή ΥΠΑΡΧΕΙ ακόμη! Το πραξικόπημα τέλειωσε έκανε την εμετική δουλειά του εις βάρος της Κύπρου επανήλθε η δημοκρατία(;) στην Ελλάδα και εισέβαλε η Τουρκία στην Κύπρο με 2 ΕΙΣΒΟΛΕΣ! (γιατί νομίζω το ξεχνάμε κι αυτό ώρες-ώρες).
Το άλλο "επιχείρημα" που βάζουν οι ΑΚΕΛικοί περήφανοι ""αριστεροί"" είναι ότι και ο Μακάριος μίλησε για εισβολή όταν έγινε το πραξικόπημα. Μίλησε στον ΟΗΕ πιο συγκεκριμένα. Ε και; Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πει ο Μακάριος δηλαδή είναι αλάνθαστο; Είναι άγιο; Ή επειδή δεν κατηγορεί κανένας τον Μακάριο σημαίνει είναι αποδεχτό; Δεν θα αναλύσω τις πράξεις του Μακαρίου τώρα γιατί είναι άλλη ιστορία αυτός. Ο ίδιος ο Μακάριος από την στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος της Κ.Δ. έκανε φοβερά λάθη που σηματοδότησαν την εξέλιξη της λεγόμενης πολιτικής μας στο κυπριακό (βλέπε συμφωνίες υψηλού επιπέδου '77, δηλώσεις μετά το πραξικόπημα, πιο παλιά ήταν ο πρώτος που μίλησε για ανεξαρτησία (1958) ενώ οι αγωνιστές πέθαιναν για Ένωση κτλ).
Τα άθλια "επιχειρήματα" άνευ λογικής πιστεύουν ότι μπορούν να πείσουν τον λαό. Πιστεύουν ότι μιλούν σε ΕΔΟΝόπουλλα, που έχουν γονείς ΑΚΕΛικούς που είναι "ότι πει το κόμμα!". Τα επιχειρήματα σας μπορεί και ένα 10χρονο να σας τα αντικρούσει γιατί είναι παιδικά και ψεύτικα. Όσο προχωρά η "πολιτική" σας πάμε στον πάτο. Να δούμε που θα φτάσουμε. Εμείς πάντως οφείλουμε αντίσταση, αντίσταση μέχρι τέλους γιατί εδώ μιλάμε για την Πατρίδα μας, για τον Λαό μας και κανένας δεν μπορεί να πουλάει τα συμφέροντα του.
Πατρίδα ή Θάνατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου