Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Φτάσε στο πάτο εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω!


".........................."

Σχόλιο Ε.Α: Μόνο αυτό μας ήρθε στο μυαλό μόλις διαβάσαμε την πιο κάτω είδηση. Πραγματικά δεν μπορεί να δοθεί καμία λογική εξήγηση, κανένα σοβαρό επιχείρημα. Και το δικηγόρο του διαβόλου να θες να κάνεις δεν μπορείς. Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική μας ηγεσία. Αυτοί είναι τα άτομα που καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την μοίρα του λαού μας και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και γεγονότα με σκοπό την σωτηρία της πατρίδας μας! Διαβάστε:

Τουρκοκύπριοι ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Ημέρα Ειρήνης στη νεκρή ζώνη, την 1η Σεπτεμβρίου, η ΠΕΟ ζήτησε την αφαίρεση ενός αντικατοχικού πανό.

Σύμφωνα με τα μέλη του τουρκοκυπριακού κόμματος Νέα Κύπρος (YKP) και διαφόρων τουρκοκυπριακών αριστερών ομάδων, η ΠΕΟ αντέδρασε στο πανό που έφερε το σύνθημα «Διαμαρτυρόμαστε για την κατοχή», με το πρόσχημα ότι θέτει σε «κίνδυνο» το μέλλον των δικοινοτικών κινητοποιήσεων, και συνεργάστηκε με τα μέλη της δύναμης του ΟΗΕ για την απομάκρυνσή του από τον χώρο της εκδήλωσης. Αντιμέτωποι με τη στάση της ΠΕΟ, οι Τουρκοκύπριοι ακτιβιστές εξέφρασαν την αντίθεσή τους, επιμένοντας για την ανάρτηση του πανό. Τελικά, χάρη στη δυναμική παρέμβασή τους, το πανό παρέμεινε στον χώρο της εκδήλωσης.

Το YKP, καθώς και άλλες αριστερές ομάδες των Τουρκοκυπρίων, εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους με την παρουσία όλων των στρατιωτικών δυνάμεων στην Κύπρο. Η συγκεκριμένη μερίδα των Τουρκοκυπρίων προτείνει την απομάκρυνση όλων των στρατών από τη νήσο. Την ίδια στιγμή, τονίζουν ότι το μέλλον της παρουσίας των Τουρκοκυπρίων στην πατρίδα τους βρίσκεται υπό απειλή. Θεωρούν ότι οι πρωτοβουλίες της τουρκοκυπριακής ηγεσίας και η συνεργασία της με την Άγκυρα οδηγούν στην αποξένωση των Τουρκοκυπρίων από την πατρίδα τους. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, οι ίδιοι προτείνουν την επανένωση της νήσου με βάση την εξάλειψη των εθνικών, θρησκευτικών, φυλετικών και άλλων διακρίσεων.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου