Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

H Aστυνομία και το Κράτος να αναλάβουν τις ευθύνες τους


Σταματηστε την φιμωση και αναλάβεται
τις ευθύνες σας

Πολλές είναι οι ευθύνες που βαρένουν τόσο την ίδια την Αστυνομική δύναμη Κύπρου όσο και το κράτος στο οποίο ζούμε, το οποίο φαίνεται πως είναι ανίκανο να προστατέψει τους πολίτες του. Πρώτα ήρθε η σύληση του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου, μετά η υποστολή και βεβήλωση της Ελληνικής σημαίας στον τάφου του αείμνηστου ηγέτη του ΟΧΙ, ακολούθως η καταστροφή του τάφου του Σπύρου Κυπριανού και το κάψιμο 25 Ελληνικών σημαίων απο το συγκεκριμένο κοιμητήριο και τέλος η δολοφονία του Άντη Χατζηκώστα. Και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει συληφθεί για τα πιο πάνω εγκλήματα. Στην αστυνομία ανακρύθηκαν μόνο νεαροί που έγραψαν με σπρέι στους τοίχους ( για την υπόθεση της Ελληνικής σημαίας ) ενω για την σύληση του τάφου του Παπαδόπουλου τρεις Ε.Π.Υ Επιλοχίες γιατί αγόρασαν καφέ απο ένα περίπτερο εκει κοντά στο κοιμητηρίο την νύχτα της σύλησης.

Πλέον κανένας πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν μπορεί να νιώθει ελεύθερος. Ο φόβος έχει φωλιάσει παντού. Επαγγελματικές δολοφονίες, εκταφές νεκρών, Τούρκικα συνθήματα στους τοίχους, καμένα εθνικα σύμβολα και συνεχίζουμε. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτα, όσο κάποιοι σκορπούν το πανικό στη χώρα, όσο κάποιο δολοφονούν ανθρώπους, οσο η Κυπριακή Δημοκρατία κατηγορείται και κρίνεται ένοχη για εμπορία ανθρώπων απο Ευρωπαικά Δικαστήρια η Αστυνομία Κύπρου και η ΚΥΠ ασχολούνται με ΦΟΙΤΗΤΕΣ και ΜΑΘΗΤΕΣ που διαδηλώνουν σε οδοφράγματα. Με ηλικιωμένους, γυναίκες και απλούς πολίτες που διαδηλώνουν έξω απο το Προδερικό. Με ανθρώπους που διαφωνούν με τα όσο συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό σήμερα και το λένε, το διαδηλώνουν και το δημοσιεύουν ειρηνικά.

Που ήταν και είναι η αστυνομια και η ΚΥΠ σ’ όλα αυτα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό; Γιατί δεν έχουν κάνει κατι;; Εμείς γνωρίζουμε πως η αστυνομία βρίσκεται εδώ για να μας προστατεύει και η ΚΥΠ για να συλλέγει πληροφορίες και να προστατεύει το κράτος απο οποιεσδήποτε απειλές. Οι απειλές έδρασαν μεσα στην νύκτα, ήταν 4 με κουκούλες σε ένα κοιμητήριο, ηταν δύο με κράνoι και οπλα στην Έγκωμη, ήταν έμποροι ναρκωτικών στα υπόγεια, ήταν με «καλιτέχνιδες» κλεισμένες σε διαμερίσματα και καπαρέ. Και εσείς συνεχίζετε να φωτογραφίζετε και να απειλείτε μαθητές, φοιτητές, γέρους, παιδία. Γιατί;;; Δώστε μας ένα λόγο. Δώστε μας μια λογική απάντηση για ολα αυτά. Σώστε την υπόληψη σας. Σώστε το σήμα σας. Σώστε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.

ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με όσα γράφετε. Βέβαια, η Αστυνομία Κύπρου αυτό τον καιρό είναι πολύ απασχολημένη, καθώς αγωνίζεται για να επιβάλει την "τάξη", το νέο ρατσιστικό αντικαπνιστικό νόμο. Ακόμη και στον καφενέ στο χωριό Πύλα πήγαν να ελέγξουν, ενώ όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι όταν τους καλούν για κάποια παρανομία δεν ευκαιρούν να πάνε! Η παρατήρησή μου όμως έχει να κάνει με την ορθογραφία σας. Σας παρακαλώ παιδιά, δεχθείτε την παρατήρηση αυτή από έναν ομοϊδεάτη σας, προσέχετε την ιερή μας γλώσσα που είναι ό,τι μας απέμεινε (για όσο καιρό ακόμη θα μας επιτρέπουν να τη διατηρούμε) και προσπαθήστε να γράφετε ορθογραφημένα. Είναι και αυτό θέμα αξιοπρέπειας. Ευχαριστώ, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Λευκωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή