Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ο κόκκινος φασισμός καλά κρατεί


Η γαλανόλευκη μας σημαία. Σύμβολο της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Από καιρό ως Εθνική Αντίσταση καταλαβαίναμε και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Με διάφορες προπαγάνδες και ίχνη ελλήψεως δημοκρατίας προσπαθούσε το καθεστώς (πλέον και επίσημα) και τα μέσα του να φιμώσουν τις αντιομοσπονδιακές φωνές. Προσπάθησαν να τις συντρίψουν (και προσπαθούν) και να τις κατατροπώσουν. Τώρα προσπαθούν να κτυπήσουν, πλέον εντελώς φανερά, και τα διάφορα αντικαθεστωτικά δημοκρατικά ιστολόγια δηλαδή να κτυπήσουν το "κακό" στην ρίζα.
Δεν τα κατάφεραν. Για ακόμη μια φορά τα φασιστικά κόμματα γελοιοποιήθηκαν, οι δικτάτορες κατατροπώθηκαν και πλεόν αυτά τα γεγονότα μας δίνουν δύναμη ΚΑΙ εμάς για πιο ισχυρή δράση στον διαδικτυακό κόσμο των ιστολογίων.
ΕΝΟΧΛΗΣΕ, βλέπετε η δράση του christofias-watch και αυτό είναι πολύ καλό! Είναι καλό γιατί ενοχλεί! Ενοχλεί κάποιους που δεν θέλουν ο κόσμος να "παρασέρνεται" θέλουν ο κόσμος να ακούει τις καθημερινές ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΕΥ επιχειρημάτων και να τα χάυει συνεχώς, χωρίς καμιά ελεύθερη απάντηση ή άποψη χωρίς να μετέχει στα κοινά.
Συνεχώς ακούμε (δηλαδή δεν έμαθαν άλλο πράγμα να λένε) από τους διάφορους του καθεστώτος ότι: "..τον Δημήτρη Χριστόφια τον ψήφισε ο λαός, υπήρξε λαϊκή εντολή άρα ότι κάνει είναι ότι πιο κοντινό στην λαϊκή εντολή". Σάμπως και ο λαός ξέρει τι θα κάνει αυτός που θα ψηφίσουν (ακριβώς) μέχρι το τέλος της θητείας του και υπολογίζει ποιον θα ψηφίσει!
Δηλαδή αν ένας βουλευτής βάλει πρόταση στην βουλή που να λέει ναι στην θανατική ποινή σημαίνει ότι αυτοί που τον ψηφίσαν συμφωνούν! Ωραία λογική! Αλλά νομίζω ότι η προπαγάνδα σας θέλει ανανέωση. Τα ασύστολα ψεύδη που εξαπολύετε ενάντια σε απλούς ΑΟΠΛΟΥΣ πολίτες καταντούν γελοία και σας γελοιοποιούν εσάς τους ίδιους!
Παντού το καθεστωτικό ΑΚΕΛ βλέπει φαντάσματα (όπως και τον Γρίβα που τον βλέπουν φάντασμα ακόμη) βλέπουν λυσσασμένους φασίστες δολοφόνους να καραδοκούν να ρίξουν τον κο Χριστόφια. ΜΟΝΟ ένας ψυχασθενής μπορούσε να σκεφτεί αυτό το πράγμα γιατί να έχεις φοβοία να σε σκοτώσουν ή να σε ρίξουν από την εξουσία χωρίς κάποια πράξη ή ένδειξη μόνο ανώμαλο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε.

Φοβάστε και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς να συνεχίσουμε!
Ευχόμαστε σε όλα τα συναγωνιστικά αντιστασιακά ιστολόγια (μπλόκς) καλή δύναμη και άκαμπτη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ενημέρωση!
...και ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας πάντα τούτο <<όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά>> Ρήγας Φαιρρέος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου