Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η κατρακύλα συνεχίζεται

Απόκομα από την ενημερωτική σελίδα sigmalive.com

Είναι απίστευτο πως η κατάσταση συνεχίζεται να φτάνει στο αδιαχώρητο. Μόνο με μία ματιά σε εξώφυλλα αντικειμενικών εφημερίδων θα δούμε ότι επί καθημερινής βάσεως τα γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (αλλά δεν υπάρχει καμιά αντίδραση) είναι όλα ενάντια στις πάγιες θέσεις μας τόσο ως Κυπριακή Δημοκρατία αλλά όσο και ως απλός λαός της Κύπρου.

Θα δείτε πιο πάνω τους τίτλους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας "Οζγκιουργκιού: Κάλεσε τον Χριστόφια να είναι πιο "ήρεμος"", "Πολιτικές δηλώσεις για τα κατεχόμενα από Ιταλό γερουσιαστή" "Παρολίγον συνάντηση Πάπα με Σουϊτσμέζ" κ.α.

Με λίγα λόγια οι παράνομοι, οι κατοχικοί Τούρκοι, ο κάθε παράνομος που υποτίθεται δεν τον αναγνωρίζουμε ως πολιτεία αλωνίζουν κυριολεκτικά στο νησί μας. Μας καλούν να γίνουμε πιο ήρεμοι! ΠΟΙΟΙ οι Τούρκοι!!!! Εμείς πιο ήρεμοι, ότι έσφαζαν και βίαζαν τους συμπατριώτες μας, όταν κατέστρεφαν τις εκκλησιές μας, όταν εκμεταλλεύονται παράνομα τις περιουσίες μας, όταν συμπεριφέρονται προκλητικά αυτό "δεν" το βλέπουν.

Αλλά οι Τούρκοι πάντα ήταν έτσι (δεν περιμέναμε κάτι άλλο), πιο πολύ φταίει η ανοχή της δικής μας κυβέρνησης γιατί ΔΕΝ υπάρχει καθόλου αντίδραση ή τουλάχιστον μια δήλωση εν σχέση με αυτά που γίνονται. Τίποτα απολύτως. Μόνο αν τυχόν υπάρξει αντίδραση από το εσωτερικό μέτωπο ίσως προβούν σε κάποια δήλωση οι κυβερνώντες. Και αυτή η δήλωση θα κριτικάρει αυτούς που κάνουν απλά κριτική στην κυβέρνηση.

Το πράγμα πλέον έφτασε στο αδιαχώρητο οι Τούρκοι σιγά-σιγά φτάνουν στην άλογη αποενοχοποίηση τους και το χειρότερο είναι ότι συνεισφέρουμε και εμείς, ως κυβερνήσεις, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου