Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ταλάτ: "Μετά την λύση θέλω μόνιμη εγκατάσταση σε Τούρκους"


Τα ακούσαμε όλα από τον ΚΑΤΟΧΙΚΟ (και το κατοχικός με κεφαλαία!) ηγέτη αλλά αυτό ήταν το αποκορύφωμα! Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ-1 (βλέπε παρουσίαση του θέματος στις προχτεσινές ειδήσεις) ο πλέον φασίστας Ταλατ προέβη σε γελοίες δηλώσεις που τον έκαναν για ακόμα μια φορά να φανεί ότι το φασιστικό ύφος και σοβινιστικό της ΤΜΤ δεν έχει σβήσει.
Πιο συγκεκριμένα ο ΚΟΤΟΧΙΚΟΣ ηγέτης δήλωσε ότι μετά την "λύση" του κυπριακού προβλήματος θα ήθελε οι Τούρκοι να έχουν το δικαίωμα ελεύθερα να εγκατασταθούν σε όλη την Κύπρο(!).
Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου. Έπειτα ακολούθησαν δηλώσεις των κομμάτων όπου καταδίκαζαν το γεγονός.
Όμως σε λίγες μέρες αυτό θα "θαφτεί" ο κόσμος θα το χωνέψει, οι συνομιλίες δεν θα ενοχληθούν (ξέρετε για το """καλό""" κλίμα (αλήθεια πιο καλό κλίμα;;;)), το θέμα θα κάνει σάμπως και δεν υπήρξε ποτέ. Όπως παρόμοια σοβινιστική δήλωση έχει εκφράσει και πιο παλιά ο σοβινιστής Ταλατ με το πρωτάκουστο "Θα ήθελα να κτίσω τοίχος στην πράσινη γραμμή".
Αυτό όταν το ακούσει κάποιος θα πεί: "Μα πότε έχει γίνει;".
Έτσι αμετανόητος ο Ταλάτ , και από την βάρβαρη τούρκικη εισβολή αλλά και από τις απεχθή δηλώσεις του, συνεχίζει να έχει υπόσταση από εμάς (και κατ επέκταση από την διεθνή κοινότητα) παρουσιάζοντας τον ως ηγέτη(!).
Έτσι τα κόμματα και προπαντός η καθεστωτική κυβέρνηση δεν προχώρησε (ούτε καν το σκέφτηκε φαντάζομαι) σε καταγγελία της δήλωσης Ταλατ.
Έτσι ο σύντροφος (Ταλάτ) αλωνίζει στην Κύπρο αφού ο ίδιο ήταν Τούρκος εισβολέας και είναι Τούρκος κατοχικός ηγέτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου