Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ναιναίκος "πατριώτης" στο αξίωμα του προέδρου


Αφού δεν κατάφερε να την καταργήσει της κυπριακή δημοκρατία ο "μεγάλος" Νίκος Ανα(ν)στασιάδης προσπαθεί να εκλεγεί στο υψηλότερο αξίωμα αυτής! Με το πρόσχημα του "Ενώνουμε δυνάμεις" και τις λοιπές ουδετερότητες των κενών πολιτικών θέσεων προσπαθεί να πείσει τον λαό ότι η εκλογή του θα δώσει άλλο στίγμα στο μέχρι σήμερα στείρο και σαπειμένο πολιτικό σύστημα. 

Ο αμετανόητος ναιναίκος βρήκε εύπορο έδαφος στον Καρέκλογιαν ο οποίος διψά για εξουσία (εξού και το όνομα του ΚΑΡΕΚΛΟγιάν). Έτσι οι πιθανότητες μεγαλώνουν για την εκλογή του μεγάλου πολιτικάντη για μια Κύπρο Ομοσπονδιακή Ελληνική(;;;). 

Ο ίδιος ο οποίος σε προεκλογική εκδήλωση του Κασουλίδη, το 2008, έκανε παρατήρηση στους οπαδούς του κόμματος οι οποίοι φώναζαν (άκουσον άκουσον) Η Κύπρος είναι ελληνική και διόρθωσε: "Η Κύπρος είναι ευρωπαϊκή που κατοικούν Ε/κ, Τ/κ, Αρμένιοι, Μαρωνίτες Λατίνοι", δείχνοντας έτσι έμπρακτα την ανθελληνική του στάση που έχει για όλα τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον αυτού του τόπου. 

Είναι αυτός που πρώτος έκανε επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις στο στάδιο "Κεμάλ Ατατούρκ" στα κατεχόμενα και χαριεντιζόταν με τους Τούρκους εισβολείς και σφαγείς. Ήταν αυτός που έδωσε άφεση αμαρτιών στους Τούρκους και ύβριζε τον αγώνα της ΕΟΚΑ (αποκαλούσε τους αγωνιστές "ξεβράκωτους").

Είναι αυτός που κληθείς να σχολιάσει τις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα τις χαρακτήρισε "ενδοκοινοτικές" εκλογές αναγνωρίζοντας έμμεσα την ύπαρξη νόμιμης οντότητα στα κατεχόμενα. 

Και κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο ΝΑΙ του μεγάλου Νίκου (Ναι - Νίκος καθόλου τυχαίο!) στο σχέδιο Ανάν. Αυτό το σχέδιο το οποίο δεν ήτο απλός ομοσπονδιακό ήταν σχέδιο που νομιμοποιούσε την διχοτόμηση! 

Ποιο κάτω παρουσιάζουμε ένα βίντεο (αυτής της εβδομάδος) στο οποίο ο Ανα(ν)στασιάδης παραδέχεται ότι δεν υπάρχει αποκήρυξη του Σχεδίου Ανάν (8:38 λεπτό)!!!


Αμετανόητος λοιπόν ο Μεγάλος Ν. Αναστασιάδης είναι έτοιμος να αναλάβει την προεδρία της Κύπρου. Ποιος ξέρει (αφού παραμένει αμετανόητος) τι μας περιμένει μια τέτοια εξέλιξη. Ποιος ξέρει πόσο ξεπούλημα θα πέσει από αυτόν που επικαλείται σήμερα "το καλό της πατρίδος" για να βγει στην εξουσία. Αυτός που εκμεταλλεύεται της βλακείες της παρούσας κυβέρνησης για να αρχίσει το δικό του παρακράτος.
Μπροστά του θα πρέπει να βρεθούμε όλοι και να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να μην δώσουν την ψήφο τους σε κάποιον ο οποίος είναι πραγματικά αναξιόπιστος και το ποιο σημαντικό: σε κάποιον ο οποίος τα έχει καλά (σε προσωπικό επίπεδο κυρίως) με τον Τούρκο κατακτητή.

Ο Χριστόφιας απλά έκανε τις διχοτομικές του προτάσεις, αυτός θα τις προωθήσει και θα τις εφαρμόσεις. Ας μην τον αφήσουμε! (ήταν έτοιμος το 2004, τώρα θα μας λυπηθεί;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου