Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Γίνε και εσύ αριστερόζ του καναπέ! Γίνεται!


 Με τρομακτική έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες το θέατρο του παραλόγου από υποστηρικτές του προέδρου της Κ.Δ. Χριστόφια. Οι κύριοι χωρίς να σκεφτούν (βεβαίως) έχοντας σφηνωμένο στον εγκέφαλο τους τον στείρο και μισητό φανατισμό, προσπαθούν να ρίξουν στους Ήρωες (ναι το Η με κεφαλαίο όχι το ήρωες με εισαγωγικά) το φταίξιμο.

 Ακούμε πολλούς, φανατισμένους ακελικούς μας λένε ότι αν ζούσαν οι Ήρωες στο Μαρί, τότε θα ήταν κι αυτοί στο κατηγορητήριο. Και θα πλήρωναν. Μάλιστα κάποιοι δεν διστάζουν να λένε ότι "ξέρετε, ο θάνατος είναι λύτρωση" θέλοντας να πουν ότι πέθαναν, θυσιάστηκαν γιατί θα υπέφεραν για όλη τους την ζωή.

 Απλά, δεν ξέρω αν βλέπουν νέα ή ενημερώνονται γενικά οι τύποι:
1ον) Το στρατόπεδο το εκκένωσε από πολύ πιο πριν ο Πλοίαρχος Ιωαννίδης, για να σώσει ότι σωζόταν. Είναι εξαιτίας του που δεν θρηνούμε σήμερα άλλα θύματα.

2ον) Με αυταπάρνηση όλοι τους, πυροσβέστες και αξιωματικοί ήταν εκεί για να σώσουν την έκρηξη χωρίς να σκεφτούν την ζωή τους.

 Γι αυτό είναι και ήρωες. Γιατί τους ενδιέφερε να σώσουν ότι μπορούσε να σωθεί.

 Δυστυχώς, έτσι όπως καταντήσαμε θα πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα. Όμως δεν εξηγείται αλλιώς από νέους οι οποίοι είναι εν τέλη αριστεροί του καναπέ και του club. Αριστεροί του τακουνιού, του κουτσομπολιού, της καλοπέρασης σε πανάκριβα club, με ωραία τρέντι φορέματα και μπλουζάκια των 200 ευρώ.

 Οι αριστεροί του facebook που τους κάνουν tag συνεχώς, που βάζουν φωτογραφίες της Χαραυγής (της τότε εποχής) - η οποία έχει και ελληνική σημαία στο εξώφυλλο της- και κάνουν χαρωπά παραληρήματα.

 Αυτή είναι η Ροζ αριστερά, που αντί να πορευθεί με τον υπόλοιπο αφυπνισμένο λαό έξω από το προεδρικό στηρίζουν ακόμη  τον πρόεδρο των jet, των λιμουζινών, τον πρόεδρο που απαξιά τον Λαό, αυτόν που επικαλείται τον Λαό χωρίς να τον ρωτήσει. Στηρίζουν ακόμη το κόμμα των εταιριών, που ποτέ δεν αγωνίστηκε για τον Λαό αλλά θεωρούσε πάντα λαό μόνον τον ακελικό!


 Αλλά τι περιμένουμε από τους αρχιφασίστες τρομοκράτες (του καναπέ βέβαια) (βλέπε άρθρο Εμπροσθοφύλακα -
Απειλές για ένοπλη βία κατά των Αγανακτισμένων υπό την επίβλεψη του υιού Χριστόφια) οι οποίοι μιλούν για όπλα και για εμφύλιο. Βλέπετε, αυτοί είναι οι αριστεροί του facebook που κάνουν και τους αντάρτες από τον καναπέ τους!

 Τελικά, αυτή είναι η ροζ αριστερά του τόπου μας, εύχομαι τα σύνδρομα να είναι μεμονωμένα στους χώρους του AKEL διότι θα σύντομα ο Λαός μας θα τραβήξει κι άλλα προβλήματα. 

 Σκοπός του άρθρου αυτού δεν είναι να επιτεθούμε σε άτομα φραστικά, αλλά να επιτεθούμε στις πράξεις των ατόμων οι οποίες είναι εντελώς αντιφατικές με το τι στηρίζουν και τι πράττουν και οι οποίες πλήττουν την αλήθεια και την δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου