Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Ακόμη μια φασιστική προσπάθεια φίμωσης του αντιομοσπονδιακού χώρου


Το ανύπαρκτο έντυπο της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο!

Μετά από την φασιστική προπαγάνδα των ΜΜΕ για τις 20 Ιουλίου 09 όταν ο ΕΦΑΕΦΠ έκανε ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας προς το οδόφραγμα, έρχονται τώρα να πλήξουν (με ανήθικα μέσα) για ακόμα μια φορά τον αντιομοσπονδιακό χώρο.
Πάγια τακτική τους; Το τσάτισμα της αντιομοσπονδιακής άποψης με φασίστες. Απώτερος σκοπός είναι η προπαγάνδα στον απλό κόσμο για να ταυτίσουν έτσι τους αντιομοσπονδιακούς με φασιστικές νεοναζιστικές απόψεις έτσι ώστε εν καιρό κάποιου διχοτομικού σχεδίου να μην ακούνε κανένα αντιομοσπονδιακό.
Πρόσφατα στο ΡΙΚ (προπαγανδιστικό κανάλι που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του καθεστώτος) έδειξε έντυπα του ΕΛΑΜ που μοίρασε στα σχολεία, υπόψην ότι αυτό ήταν ένα πραγματικό γεγονός, έπειτα έδειξαν ένα έντυπο, δήθεν της Χρυσής Αυγής, που έλεγε ρητά "ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ".
Οι ύπουλοι επιτίδιοι προπαγανδιστές δεν έκανα καλά την δουλειά τους αλλά τους ανίδεους ίσως να έπεισε. Γιατί:
1) Η Χρυσή Αυγή έπαψε να δρα στην Κύπρο αφού στην θέση της έχουν φέρει το ΕΛΑΜ.
2) Η Χρυσή Αυγή ΠΟΤΕ δεν αναφέρεται απ' ευθείας σε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Αν ακούσετε ομιλίες του Γ.Γ. της Χ.Α όταν μιλάει για την Κύπρο ποτέ δεν αναφέρει απεγκλωβισμό από ρατσιστικές λύσεις κτλ. Το μόνο που λέει είναι κατηγορίες ενάντια στον "κομμουνιστή" πρόεδρο κ.ο.κ. Ακόμη σε έντυπα τους (π.χ. στις εφημερίδες τους) δεν αναφέρουν καν για λύση ενιαίου κράτους ή απεγκλωβισμό από την διζωνική αλλά αναφέρουν το σύνθημα "ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ" που δεν συνάδει με τις αρχές του αντιομοσπονδιακού χώρου.
Έτσι ενώ οι αντιομοσπονδιακές παρατάξεις ενδυναμώνονται με τις ξεκάθαρες θέσεις τους στα φοιτητικά (απαλλαγή από τις κομματικές σκοπιμότητες) και στο κυπριακό (απαλλαγή από την ρατσιστική λύση Ομοσπονδίας) πιο πολύ τρέμουν τα πόδια κάποιων αδίστακτων και πιο πολύ φοβούνται την αντίσταση που είχε γίνει και το 2004.
Το καθεστώς Χριστόφια όπως και άλλα καθεστώτα, βλέπε 1967, θα πέσει! Και ο μόνος δρόμος να πέσει είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, λαϊκή κυριαρχία και ενδυνάμωση του απλού καθημερινού κόσμου ανεξάρτητα ιδεολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου